KKTC Başbakanı Ünal Üstel İstanbul’da

KKTC Başbakanı Ünal Üstel İstanbul’da KKTC Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “1.Kentler ve Kültürler” buluşması etkinlikleri çerçevesinde Mehmet Gökyiğit’e ait, 100’e yakın fotoğrafın sergileneceği, “Kuzey Kıbrıs’ı İstanbul’da Yaşamak” isimli sergi de bugün açılacak. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın birlikte açılışını yapacakları serginin...

KKTC Başbakanı Ünal Üstel İstanbul’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KKTC Başbakanı Ünal Üstel İstanbul’da

KKTC Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “1.Kentler ve Kültürler” buluşması etkinlikleri çerçevesinde Mehmet Gökyiğit’e ait, 100’e yakın fotoğrafın sergileneceği, “Kuzey Kıbrıs’ı İstanbul’da Yaşamak” isimli sergi de bugün açılacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın birlikte açılışını yapacakları serginin ardından, davetliler iftar yemeğinde buluşacak.

İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de saat 18.00’de yapılacak etkinliğin ardından verilecek iftar yemeğine İstanbul’da yaşayan çok sayıda Kıbrıslı Türk davet edildi.

“1.Kentler ve Kültürler Buluşması”na Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel’in yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden  Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı, Fikri Ataoğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve bazı milletvekilleri de katılacak.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel İstanbul’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.